Daglenzen

Wat zijn daglenzen?
 
Daglenzen zijn zachte lenzen die u overdag draagt en ‘s avonds weggooit. U haalt de nieuwe, frisse lens uit een steriele verpakking waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het reinigen en het uitkiezen van een juiste vloeistof.
 
Voordelen
 
Naast het niet hoeven reinigen en het niet nodig hebben van vloeistof, heeft u tevens minder kans op infecties, minder aanslag en een betere bevochtiging.
 
Ideaal voor incidenteel gebruik
 
Wanneer u naast uw lenzen ook een bril draagt, zijn daglenzen erg makkelijk. De ene dag een verse lens, de andere dag uw bril. Daarnaast wennen uw ogen heel snel aan daglenzen. Ook voor incidenteel gebruik zoals bij het sporten of op vakantie zijn daglenzen een fijne oplossing als een alternatief voor uw bril. Geen bril in de weg tijdens het voetballen, hardlopen of tennissen en op vakantie geen gedoe met vloeistof of het wisselen met een zonnebril op sterkte.
 
Wat kan Contactalook voor u betekenen?
 
Zowel enkelvoudig als in multifocaal kunnen wij daglenzen aanmeten. Onze specialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden. Maak dus snel vrijblijvend een afspraak. 
 
AFSPRAAK MAKEN
LENZEN NABESTELLEN