Zachte lenzen

Voordelen voor u

  • Zeer comfortabel
  • Korte gewenningsperiode
  • Geschikt voor ruwe en stoffige omstandigheden
  • Geschikt voor alle leeftijden

Wat zijn zachte lenzen?

Zachte contactlenzen zijn gemaakt van zeer flexibel en zacht kunststof. Doordat ze water opnemen en zuurstof doorlaten zijn ze heel comfortabel. Zelfs onder stoffige en ruwe omstandigheden. Uw ogen zijn er vaak binnen een dag aan gewend. Afhankelijk van de soort die u kiest, vervangt u de lenzen elke dag, elke twee weken of iedere maand.

Mogelijkheden

Zachte lenzen zijn te maken als enkelvoudige (sferische) lenzen, maar ook met een cylinder (torisch) of een leesgedeelte (multifocaal). Zachte lenzen kunnen zelfs gemaakt worden met zowel een leesdeel als een cylinder.

Maatwerk

Mocht u een minder voorkomende sterkte hebben, bijvoorbeeld een hoge cylinder, dan is maatwerk wellicht een optie voor u. Deze lenzen kunnen qua pasvorm en sterkte exact aangepast worden aan uw ogen.

Wat kan Contactalook voor u betekenen?

Voor alle type contactlenzen bent u van harte welkom voor een proefpassing. Tijdens deze passing wordt er een uitgebreid optometrisch onderzoek gedaan. Vervolgens bespreekt de optometrist samen met u de mogelijkheden. Misschien heeft u al eens eerder contactlenzen geprobeerd, maar zonder succes of bent u niet helemaal tevreden met uw huidige contactlenzen? Ook dan bent u van harte welkom bij Contactalook!

AFSPRAAK MAKEN
LENZEN NABESTELLEN