Multifocale lenzen

Multifocale lenzen

  • Lezen zonder leesbril
  • Goed zicht op alle afstanden

Wat zijn multifocale lenzen?

Tussen de 45 jaar en 50 jaar neemt het vermogen om scherp te kunnen stellen voor dichtbij (accommoderen) af. Om dichtbij weer goed te kunnen zien, heeft u een leessterkte nodig. Als een leesbril storend voor u is, kan een multifocale lens de oplossing bieden. In een multifocale lens zit niet alleen een verte gedeelte en een leesgedeelte maar ook een zogenaamde tussenafstand. Zo heeft u op alle afstanden scherp zicht. Er bestaan zowel harde als zachte multifocale lenzen.

Kan ik multifocale lenzen dragen?

Er zijn multifocale lenzen in alle soorten en maten in combinatie met een plussterkte, minsterkte en met een cylinder. Wat voor soort lens het beste bij iemand past, wordt samen met de optometrist bepaald.

Wat kan Contactalook voor u betekenen?

Voor alle type contactlenzen bent u van harte welkom voor een proefpassing. Tijdens deze passing wordt er een uitgebreid optometrisch onderzoek gedaan, vervolgens bespreekt de optometrist samen met u de mogelijkheden. Misschien heeft u al eens eerder contactlenzen geprobeerd, maar zonder succes? Of bent u niet helemaal tevreden met uw huidige contactlenzen? Ook dan bent u van harte welkom bij Contactalook!

AFSPRAAK MAKEN
LENZEN NABESTELLEN